متن پرسش
با عرض سلام و ادب و احترام:
راجع به پاسخ به سوال شماره ۳۱۲۶۹ :
کلبه کرامت اندیشکده یقین به مدیریت آقای دکتر عباسی کرسی نظری علوم استراتژیک است که در سال ۱۳۸۴ طراحی و از ۵ بهمن ۱۳۸۵ آغاز گردیده و در حال تدریس کلیات طرحریزی استراتژیک در افق ۱۴۱۴ و قدرریزی در افق ۱۴۴۴ هستند. اندیشکده یقین با ایجاد «کرسی نظریهپردازی دانش دکترینولوژی» با عنوان عمومی «کلبه کرامت» پشتوانهی نظری اسلامی-ایرانی را برای تصمیمسازی بومی رقم زده و تولید میکند. این کرسی، پنجشنبه هر هفته با استادی آقای حسن عباسی در محل اندیشکده برگزار میشود. کلبه کرامت، که در بخش نظری، مختص بومیسازی دانش دکترینولوژی (دانش دکترینولوژی علم پایه در تمدنسازی است) مبتنی بر آموزههای ایرانی و اسلامی است، در واقع پاسخ به این نیاز و پرسش است که «بنیانهای نظری علوم استراتژیک برای تمدنسازی چگونه بومی میگردد؟» و همچنین طرحریزی استراتژیک بخش آیندهشناسی انقلاب اسلامی در ایران و جهان نیز در کلبه کرامت در دو افق مشخص ۱۴۱۴ و ۱۴۴۴ انجام می شود. ایشان بسیاری از ابعاد و مؤلفههای فرهنگی، هنری، علمی، معرفتی، سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی رؤیای ایرانی اسلامی را در ۱۲ سال اخیر در جلسات کرسی نظری کلبه کرامت تشریح کردهاند. ایشان مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص که از نظر سطوح مراکز مطالعاتی تصمیمسازی بالاترین جایگاه را در سطح نهادهای دولتی اشغال کرده است را در برآوردن منویات رهبری ناتوان و عاجز میدانند که مقام معظم رهبری حفظه الله به ناچار، طرحهای استراتژیک تحول را رأساً از دستگاههای مجری درخواست نموده و مباحثی چون نقشهٔ جامع پیشرفت کشور را در محافل دانشگاهی، با دانشجویان دانشگاههایی چون فردوسی مشهد، سمنان، شیراز، یا سنندج مطرح میکنند؟! و نیز مسئولین این مرکز را وابسته به احزاب لیبرال- البته با بودجهٔ دولتی بر می شمرد و مرکز بررسی دکترینال، بهعنوان یکنهاد خصوصی، بررسی کارنامهٔ مراکز تحقیقات استراتژیک دولتی کشور، به ویژه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص، برای شفافسازی و ارزیابی عملکرد، توانمندی و همچنین ناکارآمدی چنین مراکزی را در دستور کار خود دارد.(در نهایت اینگونه مراکز جهت فلش ناکارآمدی را به سمت ولی جامعه، اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی میبرند پس مطالبه و نقد جدی در این حوزه را میطلبد)
اندیشکدهی یقین تلاش می کند که برای رقابتی کردن تصمیمسازی در سطح استراتژیک و در دامنههای زمانی بلندمدت، تفکر استراتژیک را از محافل آکادمیک رسمی به میان تودهی مردم به ویژه جوانان کشانده و انحصار آموزشی آن را بزداید. کشاندن مباحث کلان تصمیمسازی و سیاستگذاری و قواعد حکومتداری و جامعهسازی به درون جامعه و لایههای مختلف اجتماع، به ویژه در میان جوانان، از اساسیترین فعالیتهای اندیشکدهی یقین بوده است. لازم به ذکر می باشد با یک تکه جدا شده از مباحث ایشان و یکطرفه نمی توان به قضاوت درستی رسید و سیر مطالعاتی مباحث ایشان در سایت کلبه کرامت موجود است. کلی گویی و جواب های فارغ از محتوی نقد و بررسی علمی مستدل و قضاوت یکطرفه و صرف برچسب زدن نیز خود خطایی بزرگ در محضر الهی محسوب می شود. و بالاخره فعالین جبهه انقلاب کی قرار است در کنار هم قرار گرفته با ولی جامعه حرکت کنند، بازوی رهبری مظلوم خود را در مواجهه با تمدن غیر الهی تقویت کنند. لطفا نقد علمی خود را در رابطه طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش اندیشکده یقین بفرمایید که چه مقدار آن تصورات خود آقای دکتر عباسی می باشد. بهر حال قصد ایشان از طرح آن مباحث مقدماتی رسیدن به اینچنین راهکار هایی بوده. (این یک طرح استراتژیک است که به روش پویا و با چهارده رویکرد در طرحریزی، طراحی میشود. در دامنهٔ دکترینولوژی جمهوری اسلامی، این طرح در سه سیستم ارگانیکی، سایبرنتیکی و بیولوژیکی تبیین شده و در سیستم انسانمدار و در نهایت در سیستم فطری نیز اسکلتبندی میشود. در این طرح، اجوکیشن Education و فلسفههای موضوعی منتج به آن یا مبتنی بر آن نامطلوب ارزیابی شده و حکمت ادب جایگزین آنچه امروز تربیت نامیده میشود، معرفی گردیده است. در طرح جامع دکترینولوژی ادب، تاکنون ۶۴ فرانما یا نقشهٔ راه، با بیش از ۴۰۰ مساله تبیین شده است)
تعدادی از این جلسات بعنوان نمونه:
جامعه فطری و جمهوری تقوی ۱ تا ۶
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/480
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/481
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/482
....تا جلسه ۶
قواعد سیستم:
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/99
سیستم فطری: جلسه ۳۰ کلبه کرامت
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/
103
طرح ریزی استراتژیک توحیدی:
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/
93
معرفت توحیدی جامعه شناسی جنود عقل و جهل
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/4044
دکترین ادب:
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/453
و
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/454
در آخر ان شاالله طرح این سوال برای روشن شدن راه و یافتن حقیقت نه دفاع از شخص خاصی
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: آری! در جریان این مسائل هستم. عرض بنده آن است که تخصص جناب آقای دکتر عباسی دراین حرفها نیست. وگرنه اگر به عنوان یکی از افسران جنگ نرم در جای خود باشند مفید خواهند بود. ملاحظه کردید که چگونه متوجه اندیشههای آقای دکتر داوری نشدند و چه انتقادهای غیر منطقی سر دادند. موفق باشید