تذکر: این جزواتی که در اختیار کاربران گرامی قرار میگیرداز روی جلسات سخنرانی استاد پیاده شده ودر اختیار سایت قرار داده شده است و به دلیل اینکه استاد نتوانسته اند آن ها را باز خوانی نمایند ممکن است دارای ایرادات شکلی ویا محتوایی باشد.لذا از کاربران محترم درخواست میشود انتقادات وپیشنهادهای خودراجهت ارتقا این دسته از جزوات برای ما ارسال نمایند.
تفسیر سوره مبارکه قدر
(با محوریت حقیقت شب قدر)
برگرفته از مباحث استاد طاهرزاده
تقدیم به شیواترین کلام ، رساترین نوا ، ماندگارترین ذکر و دل انگیزترین معجزه ی هستی ، قرآن ناطق عصر
مولانا صاحب الزمان (عج)
بسم الله ارحمن الرحیم
سوره مبارکه قدر ، تالی تلو سوره مبارکه توحید است یعنی ارتباط بسیار نزدیکی با این سوره دارد ؛ و عموماً نسبت به این دو سوره بسیار سفارش شده چرا که در این دو سوره به بندگی تاکید شده است و اگر بخواهیم بنده بمانیم باید معرفتهایی که مربوط به این سوره هاست در جانمان تثبیت کنیم. تفسیر این سوره مبارکه را با یک مقدمه شروع می کنیم :
عقیده خوب مورد پسند خداست یعنی اگر عقیده ، سالم باشد قلب ، مورد توجه خدا قرار می گیرد و اگر قلب مورد توجه خدا قرار گرفت ، آن وقت خدا آن قلب را به معارف بهتری سوق می دهد. معرفت وعقیده با قلب ما گره می خورند و با قلب ما متحد می شوند. پس عقیده ما یعنی قلب ما و قلب ما یعنی خود ما؛ لذا عقیده خوب ، یعنی انسان خوب . خداوند به عقیده پاک نظر دارد.
در قرآن در مورد عقیده به دو طریق به انسان دستور داده شده است: 1- بدان 2-بخواه . پس اول باید دانستن صحیح را دارا شویم . برای مثال در سوره حمد در آیه های ابتدایی ، انسان دارایی اش را ارائه داده و در آیه های وسط سوره ، درخواستش را ارائه می دهد. در آیه های ابتدایی سوره حمد، انسان می فهمد که خدا رحمن و رحیم است ،حمد مخصوص اوست و مالک روز جزاست یعنی اول باید عقیده ی خوب داشت . عقیده ، خودش ایجاد کننده است . در دستورات دینی گفته شده که اگر با نیت شفا ، سه مرتبه سوره توحید خوانده شود چنانچه مصلحت باشد مریض شفا می یابد. یعنی باید نیت شفا کرد که کار مشکلی است ولی غیر ممکن نیست -خواستن توانستن است- شما نیت شفا می کنید اما نباید انتظار شفا داشته باشید.قل هو الله احد، یک عقیده است.عقیده ی ...