ما و امام خمینی«رضواناللّه تعالیعلیه» و حضور در آینده
و
رجوع به سخنانِ آن مرد الهی تا بتوانیم از خود بپرسیم آیا ما انسانِ معاصریم، انسانی که استمرارِ گذشته را در آینده مییابد؟
مقدمه
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اینکه حضرت روح اللّه«رضواناللّهتعالیعلیه» نه یک شخص، بلکه شخصیتی است برای معنابخشیدن به همهی تاریخی که امروز ما را فرا گرفته است، سخت ضروری است تا با سخنان و رهنمودهای آن سالکِ واصل، نهتنها گذشتهی خود را، بلکه آیندهی خود را نیز در سخنان او جستجو نمائیم و بر این اساس سایت «لبّ المیزان» بر عهدهی خود میداند تا همواره با برنامهای منسجم، سخنان ایشان رادر معرض دید کاربران عزیز قرار دهد. باشد که در سعهی وجودیِ آن مرد الهی و در چشمهسارِ معرفت قدسی او همواره خود را مزمزه کنیم تا معلوم شود در کجای تاریخ خود ایستادهایم.
حضرت روح اللّه«رضواناللّهتعالیعلیه» با نشاندادنِ افقهای معنایی برای درک بهترِ اکنونمان به تاریخِ ما قدم نهاد و نتیجهی خوانشاش از تاریخ هستی و ارادهی الهی را با ما در میان گذاشت. زیرا امکانات جهان را میفهمید که تا چه حدّ برای دیندارانِ اصیل گشوده شده است. فرسودگیِ آنچه دیگر شورآفرین نیست را یافت و در کلمات خود آن را به ما گزارش داد. او که متفکرِ معاصر ما بود، قلمروهای ناشناخته را کشف نمود و لذا نه مثل سنتپرستانِ متحجر بود و نه مثل متجددینِ خودباخته نسبت به فرهنگ بیگانه. امام خمینی«رضواناللّهتعالیعلیه» حکایتگرِ تاریخی شد که خدا برای بشرِ این دوران اراده کرده است و لذا او تعیّنبخشِ زمان و زمانهی خویش شد و ما را دعوت کرد تا او را همراهی کنیم تا از زمان و زمانهی خود بیرون نیفتیم.
معاصران حقیقی دورانِ تاریخیِ ما آنهاییاند که روح این زمانه را درست درک کردهاند تا معاصرِ حضرت روح اللّه«رضواناللّهتعالیعلیه» گردند و متفکری معاصر باشند. با رجوع به سخنانِ آن مرد الهی میتوانیم از خود بپرسیم آیا ما انسانِ معاصریم، انسانی که استمرارِ گذشته را در آینده مییابد؟
این شما و این تغذیهای که از سخنان او در پیشِ رو دارید تا معلوم شود آن مرد الهی هنوز با ما هست و زمان او را گرفتار کهنگی نخواهد کرد.
دراین نوشتار سعی برآن است که در یک برنامه منظم سخنان آن رهبر الهی را با وصیت نامه شروع وبتدریج آنها را در معرض دید کاربران گرامی قرار دهیم.