متن پرسش
دانشگاه تشکلهای دانشگاهی
کد خبر: ۸۵۰۵۶۲۱۰:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹
طی نامهای صورت گرفت
واکنش اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به تقدیر مراجع از لاریجانی / ۱۲ سال خون دلهای بسیاری خوردهایم
اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامهای به تقدیر مراجع عظام تقلید از رئیس مجلس دهم واکنش نشان داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان طی نامهای به تقدیر مراجع عظام تقلید از رئیس مجلس دهم واکنش نشان داد.
متن این نامه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
محضر مبارک مراجع عظام تقلید
با سلام و تبریک عید سعید فطر.
روزهای گذشته صحنه پایان دوره چهارساله مجلس دهم به عنوان یکی از ضعیفترین مجالس تاریخ جمهوری اسلامی ایران بود و همچنین این پایان همزمان شده است با به آخر رسیدن ۱۲ سال ریاست عجیب و غریب علی لاریجانی بر نهادی که بنا بود در راس امور باشد.
جایگاه علمای اسلام در تاریخ کشور عزیزمان راهبردی بوده و پایبندی مردم مسلمان ایران به سخنان و دستورات ایشان همیشه مورد هجوم دشمنان بوده و هست، اما این رشته مستحکم هیج زمانی گسسته نشده است. در ۴۰ سال گذشته نیز ملت شریف ایران نشان داده است که خط قرمزش علما و مراجع عظام تقلید هستند، اما روزهای اخیر شاهد پیامهایی از سوی حضراتعالی به جهت تقدیر و تشکر از فردی بودیم که تغییر در مصوبات نمایندگان، لابی با دولت، تصویب کمتر از ۲۰ دقیقهای لوایح بعضاً استعماری و قس علی هذاهای دیگر بسیاری در کارنامهاش نمایان است.
تقدیر مراجع از آقای لاریجانی و استفاده از واژگانی همچون مدیریت شایسته، خدمات فراوان، مدیریت مخصوص، دوره افتخار آفرین و ... موجب نگرانی دانشجویان انقلابی و حزب اللهی شده است چرا که در این ۱۲ سال خون دلهای بسیاری از اقدامات رئیس سابق قوه مقننه خوردهایم.
امروز نگرانی جنبش دانشجویی مسلمان ایران را محضر حضرات گرامی اعلام داشته و بیم آن داریم که نقش دفتر علما در عدم ملاحظه نقاط قوت و ضعف ریاست ۱۲ ساله بر مجلس شورای اسلامی و تعریف و تمجید زیاده از حد، پررنگتر از همیشه شده باشد.
نظر جنابعالی در مورد متن بالا چیست؟ تشکر مراجع از خدمات ارزنده علی لاریجانی با توجه به نقاط تاریک در کارنامه سیاسی شان چه معنی دارد؟
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: به نظر بنده خوب است متذکر زمینگیرکردنِ مجلس توسط روحیهی آقای دکتر علی لاریجانی باشیم، هرچند ممکن است از جهاتی در بعضی مراحل از دردسرشدنِ مجلس، حتی در دورهی دهم جلوگیری کردند، ولی نتوانستند تلاش کنند تا مجلس رأس امور باشد وگرنه ما با پدیدههایی مثل رانتخواری و چپاول هپکو روبهرو نمیشدیم در حدّی که مسئول قضایی کشور مجبور شود وارد آن نظارتهایی که به عهدهی مجلس است بشود. موفق باشید