رسول خدا «صلوات الله علیه و آله» «بیّنه» ای فرا تاریخی
بسم الله الرحمن الرحیم
۱- در آیه «رَسُولٌ مِنَ اللَّهِ يَتْلُو صُحُفًا مُطَهَّرَةً» توجه به رسولی است که دنبال کننده «صُحُفًا مُطَهَّرَةً» میباشند که در آن صحف «كُتُبٌ قَيِّمَةٌ» نوشتهها و سنتهای بسی پایدار نگاشته شده است. که نمونه محدود آن حضور را در این زمانه در حضرت امام خمینی «رضوان الله تعالی علیه» ملاحظه میکنید، به همان معنایی که گفته اند آینده از آن آقای خمینی است.
با توجه به نکته فوق پس بحث در «بَيِّنَةُ»ای است که گمشده انسان امروز میباشد و فرهنگ انتظار ، انتظاری است از یک شخصیت که فوق مشّرف شدن به ظاهر آن شخصیت است. یعنی انتظار نظر به یک انسان نیست بلکه نظر به انسانیتی میباشد که در حال ظهور است و نماد آن انسانیت به صورت کامل حضرت صاحب الزمان میباشند .
۲- نظر به «بَيِّنَةُ» ، نظر به انسانی است فوق انسانهایی که در پیش چشم ما ظاهر هستند بلکه نظر به انفتاح تاریخی میباشد که ما با «وقت» تازهای روبرو میشویم ، به عنوان «وقتِ حوالت تاریخی». حقیقتی که با وجود همه موانعی که در طول تاریخ در مقابل اسلام ایجاد کردند در حال تحقق است، برای عبور از فریب جهان غرب. امری که حضرت امام خمینی «رضوان الله تعالی علیه» با تاکید بر عبور از استکبار با روحیه بسیجی و مقاومت در مقابل ما گشودند و بسیج را لشکر خدا و مدرسه عشق نامیدند و رهبر معظم انقلاب روشن کردند چگونه بسیج مدرسه عشق است و اینکه مدرسهای است فراملی و فرامرزی.
۳- با نظر به بینهای که پیشاپیش در آینده حاضر است ، جبهه مقاومت ظهور کرد تا به تعبیر رهبر معظم انقلاب در این زمانه سرنوشت منطقه را تعیین کند آن هم در مسیرآمریکا زدایی . رهبر معظم انقلاب فرمودند: «این حادثه طوفان الاقصی یک حادثه تاریخ ساز است.» آیا این جز با حضور در تاریخی پیش آمد و جلو میرود که رسولی به عنوان «بَيِّنَةُ» پیشاپیش در آینده تاریخ خود حاضر بودند و ادامه یافتند ؟
والسلام