متن پرسش
سلام علیکم
با توجه به اوضاع بحرانی کشور و بحث اخیر در مورد احمد الحسن یمانی این مطلب را از آقای شهبازی مفید دیدم خدمت تان ارسال کنم
[Forwarded from عبدالله شهبازی]
آیا آشوب زودهنگام ایران در دستور کار است؟
قسمت اول
بارها در بحثهای فیسبوکی و تلگرامی نوشتم که لازم نیست داعش را از سوریه و عراق به ایران وارد کنند. زمانش که فرا رسد از درون تهران و سایر مناطق ایران «داعش ایرانی» را سازماندهی خواهند کرد و سپس «مرسنریها» نیز به آنان خواهند پیوست. درست مانند سوریه و عراق، که فاقد هر گونه بستر فرهنگی برای ظهور و گسترش رادیکالیسم فرقوی بود؛ ولی داعش را بر پایه افسران اطلاعاتی سابق حزب بعث صدام و اسیران زندانهای ابوغریب و بوکا ساختند و سپس سقوط ناگهانی موصل را سازمان دادند. فرقه رجوی یکی از این «مرسنریها» است. [۱]
سقوط وحشتناک ارزش پول ایران، با همه پیامدهای فاجعهآمیز آن برای زندگی مردم، و همزمان تنشهای سیاسی پیاپی و تهاجم تبلیغاتی سنگین، نه تنها وضع اقتصادی بلکه وضع سیاسی و سلامت روانی جامعه ایرانی را هدف گرفته است.
وضع کنونی، هر چند از بسترهای عینی ناشی از سیاستگذاریهای غلط دهههای پیشین تغذیه میکند، ولی سازمانیافته است. «شبکه» بسیار مقتدر و هوشمندی در پس ایجاد و تشدید این بحران حضور دارد که در درون ساختار نظام جمهوری اسلامی ایران قدرتمند است؛ و آنقدر ذینفوذ است که میتواند «سیستم عصبی» نظام را چنان دستکاری کند که شناخت ابعاد و مخاطرات «بحران» و سازوکار عملکرد «شبکه» پنهان شود.
۱- بنگرید به یادداشت «مرسنریها» در همین کانال:
t.me/abdollahshahbazi/4161
@abdollahshahbazi
[Forwarded from عبدالله شهبازی]
آیا آشوب زودهنگام ایران در دستور کار است؟
قسمت دوم
مدتهاست تحولات داخلی آمریکا و اسرائیل را دنبال میکنم و در این باره گاه مطالبی نوشتهام. برغم بدبینی برخی دوستان، به پیامدهای تحقیقات رابرت مولر درباره نقش روسیه و برخی بلندپایگان مافیای شوروی سابق (شرکای مالی ترامپ از دهه ۱۹۹۰) در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا به سود ترامپ خوشبین بودهام. و نیز پروندههای فساد مالی بنیامین نتانیاهو و همسرش، سارا، را پیگیری میکنم و رسوايی و سقوط نتانیاهو را محتمل دانستهام. به این دلیل، بارها درباره «مافیای نیوجرسی» و کمپانی «جنی انرژی»، مستقر در شهر نیوآرک نیوجرسی آمریکا که در جولان اشغالی فعال و در تحولات داخلی سوریه ذینفع است، و ارتباط آن با شخص نتانیاهو نوشتهام.
«شبکه ایرانی» همان است که در کتاب ناتمام «سرویسهای اطلاعاتی، فرقههای رازآمیز و ایران» خاستگاهها و نحوه تکوین آن را بیان کردهام. [۲]
این «شبکه»، به دلیل تقارن دولتهای ترامپ و نتانیاهو، و نیز اقتدار کمنظیر آن در سالهای اخیر، اکنون مساعدترین زمان را برای اجرای طرحهای نهایی خود یافته و به این دلیل به شدت بیپروا شده است. پس از غارت گسترده منابع مالی ایران و خارج کردن دهها میلیارد دلار از ایران فقط در سال ۱۳۹۶ و پنج ماه گذشته در سال ۱۳۹۷، این «شبکه» اکنون در پی تصرف کامل قدرت سیاسی است هرچند فرجامی که برای ایران رقم میزند جنگ داخلی خونین است که سالها به درازا خواهد کشید و پس از نابود کردن زیرساختهای ملی سرنوشتی چون یوگسلاوی را (تجزیه به چند دولت کوچک و حقیر) برای ایران رقم خواهد زد.
۲- این کتاب را به دلایلی به پایان نبردم. متن ناتمام آن را در مهر ۱۳۸۹ برای انتشار در وب آماده کردم ولی منتشر نکردم. انتشار فایل پیدیاف کتاب فوق نه در مهر ۱۳۸۹ بلکه در ماههای اخیر در کانال تلگرامم بود در آدرس زیر:
t.me/abdollahshahbazi/4628
@abdollahshahbazi
[Forwarded from عبدالله شهبازی]
آیا آشوب زودهنگام ایران در دستور کار است؟
قسمت سوم
سهشنبه، ۳۰ مرداد ۱۳۹۷/ ۲۱ اوت ۲۰۱۸ با اعلام محکومیت پل منافورت، رئیس کمپین ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶، و مایکل کوهن، وکیل شخصی ترامپ، بحران درونی آمریکا وارد مرحلهای حساس شد که سرنوشت نهایی آن را انتخابات ۶ نوامبر ۲۰۱۸/ ۱۵ آبان ۱۳۹۷ تعیین خواهد کرد. اگر تا دیروز تحلیلگرانی اندک از سقوط محتمل ترامپ میگفتند، اینک تعداد اینگونه «پیشگوها» رو به فزونی است. اکنون روشن شده که در پیامد انتخابات ۶ نوامبر/ ۱۵ آبان ترامپ بطور جدی در معرض استیضاح و سقوط خواهد بود.
در اسرائیل وضع همپیمانان و حامیان اصلی «شبکه ایرانی» بهتر نیست. نتانیاهو با پروندههای عدیده فساد مالی خود و همسرش دست به گریبان است که در روزهای اخیر به تحقیقات دستگاه قضایی، و بازجویی از این دو، شتاب داده است. زندانی کردن رئیس جمهور و نخستوزیر به جرم فساد مالی یا اخلاقی در اسرائیل بیسابقه نیست. ایهود اولمرت (نخستوزیر در سالهای ۲۰۰۶- ۲۰۰۹) و موشه کاتساو (رئیس جمهور در سالهای ۲۰۰۰- ۲۰۰۷) پیشنمونههای سرنوشت احتمالی نتانیاهو هستند.
احتمالاً «شبکه ایرانی» دریافته که «فرصت طلایی» کنونی مستعجل است و اگر آن را از دست دهد برای مدتی شاید طولانی به وضعی مشابه با امروز دست نخواهد یافت. قرائنی وجود دارد که تعجیل در به پایان رسانیدن زودهنگام پروژهای را نشان میدهد که از سالها پیش آغاز شده است. [۳]
۳- یکی از قرائن دال بر تلاش زودهنگام برای آشوب تحرکات چند روز اخیر «فرقه یمانی» است. ممکن است کارشناسان این فرقه را کماهمیت بدانند ولی بنظرم، با توجه به پیشنمونههای تاریخی متعدد در ایران و سایر کشورها، بویژه «ظهور» و گسترش ناگهانی و عجیب داعش، نباید آن را دستکم گرفت. «مرسنری»ها آنقدر زیادند که میتوانند در هر کسوتی ظاهر شوند.
فعالیت «فرقه یمانی»، که خود را «انصار امام مهدی» میخواند، تا پیش از این بسیار محدود و بیشتر در فضای مجازی و در میان برخی طلاب حوزه علمیه قم بود. «انصار امام مهدی» خود را پیروان فردی بنام احمد الحسن الیمانی میخوانند که گویا از نسل امام محمد بن الحسن العسکری (مهدی موعود شیعیان) و وصی اوست. تاکنون هویت این فرد شناخته نشده ولی احتمال دارد زمانی، مانند سناریوی «ابوبکر بغدادی» (خلیفه داعش)، فردی را با این نام آشکار کنند.
از آغاز، فرقه یمانی را پروژه اطلاعاتی میدانستم که از پشتوانه مالی قوی برخوردار است و برخی از طلاب، بیشتر سازمانیافته و از میان افرادی با خاستگاهها و وابستگیهای مشکوک که از سالها پیش با نقشه وارد حوزههای علمیه شدند، و شاید افرادی اندک از سر اعتقاد، به آن میپیوندند تا فرقه فوق را به جریانی قابل اعتنا تبدیل کنند.
«فرقه یمانی» تنها یکی، و فعلاً از کماهمیتترین آنان، از دهها جریان فرقوی و قومگرایانه افراطی است که برای ایجاد «آشوب بزرگ» در ایران سازمان دادهاند.
@abdollahshahbazi
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: خوب است که رفقا مطلبی که کاربر عزیزمان جهت روشنشدن جایگاه احمدالحسن فرستادهاند را مطالعه کنند. آری! اگر دینداریِ ما بصیرتی نسبت به وضع تاریخی ما به ما ندهد، حتی میشود در لباس طلبگی بین احمدالحسن و ابابکر بغدادی از یک طرف و عالمانِ واقعی از طرف دیگر تفکیک نکرد. مشکل در نحوهی برخورد ما با آموزههای دینی است که تلاش نمیکنیم به کمک دین خدا، مسائل روزمان را درست تحلیل کنیم. به قول شهید مطهری متوجه نیستیم که موشه دایانِ امروز همان یزید است، هنوز دنبال یزیدی هستیم که تاریخ آن سالها گذشته است. بهخوبی روشن است که احمدالحسن حماقت روحیهی مذهبیِ بعضیها را نشانه گرفته است، عین کاری که با ابابکر بغدادی انجام دادند، در حالیکه نه نامش ابابکر بود و نه بغدادی بود. البته بنده بر خلاف نظر جناب استاد شهبازی معتقدم آنچنان انقلاب اسلامی در این تاریخ، راهِ خود را جلو میبرد که نهتنها هیچ خطری از طریق پیروانِ نادان احمدالحسن ما را تهدید نمیکند، بلکه بیش از پیش روشن میشود عظمت انقلاب تا آنجایی است که این فتنه با همهی ظرائفی که برنامهریزانِ آن شکل دادهاند، در حدّ یک مگس بر روی خرطوم یک فیل هم نیست. موفق باشید