فهرست
زیارت امام حسینu در حرم حضرت علی(ع) . 24
زیارت پیامبران بالای سرحضرت. 29
اعمال ستون حضرت ابراهيم(ع) . 41
اعمال دكة القضاء و بيت الطشت.. 44
مقام امام زینالعابدین(ع) . 57
اعمال باب الفرج معروف به مقام حضرت نوح(ع) . 61
اعمال محراب امير المؤمنين(ع) . 68
مناجات حضرت اميرالمؤمنين(ع) . 69
زيارت جناب مسلم بن عقيل«قَدَّسَاللَّهُرُوحَهُوَنَوَّرَضَرِيحَهُ». 75
زيارت هانى بن عروه«رحمةاللهورضوانهعليه». 80
مقام امام زینالعابدین(ع) . 90
اعمال خانهاى كه در وسط مسجد. 91
بسم الله الرّحمن الرّحیم
آداب زیارت
با توجه به حقیقت امامان معصوم(ع)که اگر به عنوان انسانهای کامل بر ملکوت ما تجلی کنند ما را منوّر به کمالات انسانی مینمایند و انسان در ذیل نور شخصیت امام، یک نوع هماهنگی و معیت با امام پیدا مینماید، میتوان به زیارت امام رفت.
با زیارت امام، زائر در ذیل نور شخصیت امام قرار میگیرد و ملکوت خود را منور به نور انسان کامل میگرداند. این به شرطی است که زائر اولاً: متوجه مقام نوری امام باشد ثانیاً: با رعایت دستورات دین و آداب زیارت، ملکوت خود را آمادهی تجلی نور امام بگرداند.
با توجه به اینکه باید آداب زیارت را درست انجام دهیم مطابق تنظیمی که مرحوم شیخ عباس قمی در مفاتیحالجنان انجام داده مطالب این نوشتار گزینش شده و به صورتی بسیار مختصر تذکرات و تأکیداتی به نظر خوانندگان عزیز خواهد رسید.
جهت سفر زیارتی قبل از خروج از خانه غسل کن و همهی توجه خود را متوجه معنویات بگردان، حقیقتاً مواظب باش کسی را نرنجانی و از برخورد و حرف دیگران مرنج و قلب خود را با ذکر مشغول نگه دار. در تمام طول سفر سعی کن با وضو باشی در غیر از زیارت امام حسین(ع) ، در سایر زیارات در وقت رفتن به حرم خود را خوشبو کن و در حین رفتن به سوی حرم قلب خود را منور به ذکر «تکبیر» و «لا إله إلاّ الله» و «الحمدالله» و «سبحانالله» و «صلوات» بگردان زیرا به سوی محلی روان هستی که محل تجلی انوار الهی و ملائکة الله است و زمینهی ملاقات با امام معصوم فراهم است. پس سعی کن حقوق کسی به گردنت نباشد تا نحوهای از سنخیت بین تو و امام برقرار باشد هرچند «با کریمان کارها دشوار نیست».
کیفیت زیارت حضرت علی(ع)
1- هرگاه ارادهی زيارت کردى، غسل كن و جامهی پاك بپوش و به چيزى از بوى خوش خود را خوشبو كن...