متن پرسش
عرض سلام و احترام خدمت استاد گرامی:
میخواستم نظر جنابعالی رو در مورد کلیپ «دهه هشتادیا» که اخیرا مرکز ماوا منتشر کرده بپرسم.
۱. به نظر شما استفاده از این ادبیات سطحی به اسم همزبانی با نسل جدید، به نوعی وهن روش های تبلیغ نیست؟ آیا درسته که به اسم تبلیغ برای امام حسین، از محتوای فاخر و عمیق فاصله بگیریم و اصطلاحات سخیف مد شده در فضای مجازی رو استفاده کنیم؟
۲. بعضی از نوجوانی که در این کلیپ حضور دارند، رپرهایی هستند که در اینستاگرام مروج رفتارهای خارج از عرف میشن. به نظر شما استفاده از این افراد برای جذب مخاطب کار درستی هست؟
۳. در مقایسه با نماهنگ «ارغوان» که یک گروه نوجوان بدون عقب نشینی از محتوای عمیق و با استفاده از نمادهای اصیل و زیبای ایرانی اسلامی در پی ترویج فرهنگ دینی بین همسالان خود هستن، آیا تولید این نوع کلیپ ها رو نشانهی فهم نادرست اتاق فکر تولید این کار از کار تربیتی نمیدونید؟
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: بستگی دارد که برنامهریزان بنا دارند کار را چگونه جلو ببرند. آری! اگر از همین افراد در بستر ارزشهای متعالی استفاده شود و آرامآرام این نوع تیپ را به سوی آن اهداف سیر دهند که وظیفه انقلاب اسلامی است؛ میتوان امیدوار بود. در این مورد در قبل از انقلاب نیز تجربههایی داریم زیرا رویهمرفته انقلاب اسلامی به عنوان یک واقعیت تاریخی پذیرفته شده است و میتوان بسیاری را در میدان آن وارد نمود و با احاطه فرهنگ انقلاب اسلامی کار را جلو برد. در شرایطی هستیم که این تیپها اگر در میدان ما وارد شوند، حرف و سخن ما را میزنند، در حالیکه قبلاً امور تعریف نشده بود اگر میآمدند حرف خودشان را میزدند و فضا را به نفع خودشان تمام میکردند. البته باز جای فکر دارد. موفق باشید