متن پرسش
سلام علیکم استاد گرامی:
چند سؤال از کتاب زن آنگونه که باید باشد داشتم. از لطفتان ممنونم
1- فرمودید که زن باید تمنی بپذیرد و مرد تمنی کند تا ... حال سؤال این است که آیا این به این معنا است که مرد باید دستور بدهد و همیشه درخواست کند تا زن جواب بدهد (غیر از مسائل جنسی)؟ پس چرا امام (ره) هیچگاه به خانمشان دستور نمی دادند که مثلا یک لیوان آب بیارید برای من؟
2- در مقابل زن که مظهر اسم رحمن است، مرد مظهر چه اسم هایی است؟
3- برای آنکه بدانیم مرد چگونه باید باشد به چه منبعی رجوع کنیم؟ آیا در این زمینه کتابی نمی نویسید؟
4- آیا حضرت زکریا علیه السلام قبل از دیدن نعمت ها پیش حضرت مریم سلام الله علیه برای بچه دار شدن متوجه دعا نبود؟ که شما فرمودید: که حضرت زکریاء متوجه شد از ماوراء اسباب عادی از قدرت لدنی درخواست فرزند نماید.
5- با توجه به آیه 96 نحل اگر ما یکبار نماز خوب خواندیم ولی بارهای بعد نشد می توان امید وار بود که این نمازهای ضعیف هم مانند آن خوبه محاسبه می شود؟
با تشکر
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: 1- شاید بتوان این جملهی شهید مطهری را بیشتر در حوزهی مسائل جنسی معنا کرد 2- زن و مرد هر دو به عنوان انسان، محلِ تجلی همهی اسماء الهی میباشند منتها اسم رحمن در زن ظهور بیشتری دارد 3- مشکل امروز جهان بیشتر در رابطه با نقشههایی است که استکبار برای زنان کشیده تا آنها را از هویت خود خارج کند، وگرنه در شرایط عادی شریعت الهی تکلیف همه را تعیین کرده 4- موقعیت حضرت مریم«سلاماللّهعلیها» در آن صحنه طوری بود که حضرت زکریا«علیهالسلام» را امیدوار کرد که تا آن حدّ میتوان ماوراء امور عادی از خدا طلب کرد 5- اگر همواره آن عالیترین نماز مدّ نظرتان باشد، باید امیدوار باشید همهی نمازهایتان را به صورت آن عالیترین نماز بپذیرند. موفق باشید