باسمه تعالی: سلام علیکم: به این دو جملهی مقام معظم رهبری و حضرت امام فکر کنید که در ذیل میآید و لذا اگر میخواهید به تمدن اسلامی بیندیشید، بعد از گذراندن دروس حوزوی باید از حکمت متعالیهی صدرا غافل نبود. موفق باشید
در راستای نظر به حکمت متعالیه جهت حضور در تاریخی که با انقلاب اسلامی شروع شده، مقام معظم رهبرى «حفظهاللّه» مى فرمايند: «... به گمان ما فلسفه ى اسلامى در اسلوب و محتواى حكمت صدرايى، جاى خالى خويش را در انديشه ى انسان اين روزگار مى جويد و سرانجام آن را خواهد يافت ...».
حضرت امام خمینی «رضواناللهتعالیعليه» در جواب به سؤال آقای دکتر «حسنين هيكل» خبرنگار مشهور مصری و از یاران جمال عبدالناصر كه از ايشان مى پرسد چه انديشه ها و انديشمندانى بر شما تأثيرگذار بوده اند؟ مى فرمايند: «در فلسفه: ملا صدرا، از كتبِ اخبار: كافى، از فقه: جواهر.» (صحيفه ى امام، ج 5، ص 271) و نيز در دعوت گورباچف به اسلام، موضوع حكمت متعاليه ى صدرا و عرفان محى الدين را مطرح مى كنند. زيرا آموزه هاى دينى ما در مكتب ملاصدرا به يك نظم منسجم در آمده و مى تواند پشتوانه ى فلسفى انقلاب اسلامى و تمدن اسلامى باشد در آن حدّ که حضرت امام خمینی «رضوان اللهتعالیعليه» متوجهاند اگر آقای گورباچف بخواهد از اردوگاه مارکسیسم بهدر آید و در دامن لیبرالدموکراسی نیفتد، حکمت صدرایی و عرفان ابنعربی چنین استعدادی را دارا است.