فهرست مطالب :
مقدمه. 7
جلسه اول چه نيازی به نبی.. 9
زندگي را چگونه شروع کنيم؟. 14
زندگي با کدامين عقل؟. 17
گرفتار گذشته، نگران آينده. 20
ريشهي پريشاني زندگيها 23
جلب رضايت ديگران.. 27
منشأ اضطراب و عامل آرامش.... 28
نقش و تأثير تلقين.. 32
ملاک موفقيت در زندگي.. 35
هدف گمشده. 37
آثار انتقام خدا 40
بالاترين ارزش و مهمترين شخص..... 42
ابتدا و انتهاي شريعت... 50
جلسه دوم فلسفهی تقليد از فقيه. 53
دينداري و جوابگويي به فطرت... 55
سه واقعيت با يک حقيقت... 57
راز آسودگي در دنيا 59
حقيقت انسان.. 60
چگونه دينداري کنيم؟. 61
فقيه كيست؟. 62
روش حوزه. 69
رجوع به کارشناس... 71
محدوديتهاي علوم تجربي.. 77
تقليد در فروع دين.. 78
معني اختلاف فقها 80
مقدمه
باسمه تعالي
1- متني که در اختيار داريد حاصل سخنراني استاد طاهرزاده است که پس از پيادهشدن از نوار، مورد بازبيني سخنران محترم قرارگرفت و به جهت این که تبيين موضوع نبوت و تقليد از فقيه برای نسل جوان ضرورت دارد در اختيار عزيزان قرار ميگيرد.
2- نياز به نبي و نبوت، چيزي است که عقل انسان بهخوبي متوجه آن است و عقل هرکس او را دعوت ميکند که نسبت به آن بيتفاوت نباشد و در آن تأمل کند. کتاب حاضر نحوهاي از تأمل بر روي نبي و نبوت و جايگاه فقيه و تقليد دارد.
3- روش ديني آن است که انسان بعد از آنکه باورهاي حقيقي را با عقل خود قبول نمود، آن را با جان خود احساس کند و علم حصولي خود را به علم حضوري تبديل نمايد و شاخصهي کتابي که روبهروي خود داريد دقيقاً از همين قرار است، و لذا سخنران محترم سعي ميکند با انواع مثالها چنين احساسي را در مخاطب خود ايجاد کند.
4- اساس کتاب بر روي اين نکته تأکيد دارد که اگر نتوانيم با شريعت الهي هماهنگ شويم، همواره بين پريشاني و پشيماني سرگردان هستيم و در نهايت با پشيماني کامل زندگي را به پايان ميبريم و اين پشيماني در ابديت ما تمام شخصيت ما را در بر ميگيرد. با ايمان به شريعت الهي است که ميتوانیم از گردونهي سرگرداني بين پريشاني و پشيماني رها شويم و با قلبي آرام و ضميري اميدوار زندگي کنيم و به قيامت منتقل شويم. إنشاءالله.
گروه فرهنگي الميزان