متن پرسش
مگر شما نمی گفتید که ما از اصلاح طلبی عبور کردیم پس چرا بااین وسعت دوباره به این ها رجوع شدمن فکرمی کنم هیچ کس به اندازه دکتر احمدی نزاد دست این هارا نخونده بودحالا چه باید کردمن فقط نگران حضرت سید علی هستم
متن پاسخ
باسمه تعالی: سلام علیکم: خداوند این نور را از شما نگیرد که نظرتان به قلب مبارک رهبرتان است ولی بنده هنوز هم معتقدم ما بهحمدالله از اصلاحطلبی عبور کردهایم، اصلاحطلبانی مثل محمدرضا خاتمیها گمانشان آن بود که کشور باید از ولایت فقیه عبور کند و قانون اساسی را قبول نداشتند. همانطور که آقای غرضی گفتند آنها حرفشان آن بود که قانون اساسی ما منشور سازمان ملل است. ما در این انتخابات در شرایطی هستیم که برای ادامهی راه باید گذشته را بازخوانی کنیم، گذشتهی ما کمی آشفته بود و برای ادامهی راه باید بازخوانی شود به جای آنکه آقای خاتمی و هاشمی نقد شوند و جایگاه فکری آنها معلوم شود بعضی از اصولگراها آنها را متهم به خیانت کردند، آیا این کار درست بود؟ روزنامه کیهان در تاریخ 26 ماه جاری مقاله ای دارد به این صورت « عناصر معارض جمهوری اسلامی با ابراز تردید نسبت به حسن روحانی میگویند او اصلاحطلب نیست و مستقل از اصلاحطلبان به عرصه انتخابات آمده و منصوب رهبری در شورای عالی امنیت ملی است.
در این زمینه «محمدرضا-ی» همکار فراری نشریات زنجیرهای به صدای آمریکا گفت: روحانی اصلاحطلب نیست و هیچ اصراری هم ندارد که خودش را اصلاحطلب بنامد. این در حالی است که آقای عارف خودش را اصلاحطلب میدانست. اما چون در نظرسنجیها حتی نظرسنجیهای اصلاحطلبانه او دارای رای بالایی نبود، اصلاحطلبان از روحانی حمایت کردند.
مرتضی -ک از همکاران متواری گروهک ملی-مذهبی نیز که در پاریس اقامت دارد به یک رسانه اپوزیسیون (رادیو کوچه) گفت: آقای خامنهای ترجیح داده بود از رقابتهای انتخاباتی دور باشد. آقای روحانی نماینده ایشان در شورای عالی امنیت ملی است به ویژه این که روحانی از معتمدین نظام بوده و بخشی از جریان راست هم او را بر دیگر رقبا ترجیح میدهند.
وی در مصاحبه با رادیو فردا نیز تصریح کرد: حسن روحانی به اصلاحطلبی شهره نیست هر چند هاشمی و کارگزاران و خاتمی از او حمایت کردهاند. او مورد اعتماد رهبری بوده است.
از سوی دیگر علیرضا نوریزاده به شبکه الجزیره گفت: حسن روحانی به هیچوجه اصلاحطلب نبوده و نیست و نماینده رهبری و نزدیک به رهبر و همواره میانهرو بوده است.
اصلاحطلبان که حامی عارف بودند، در نظرسنجیها دریافتند که عارف حداکثر 10 درصد آرا را کسب میکند.
نوریزاده گفت: از نظر رهبری این انتخابات یک همهپرسی برای نظام ایران بود، زیرا میخواهد بگوید جمهوری اسلامی وجهه مردمی دارد. نظام زیرکی به خرج داد و انتخابات شوراهای شهر را با انتخابات ریاستجمهوری همزمان کرد.(!) مسئولان نظام هر رایدهنده را که پای صندوقها رفت نماد وجهه قانونی و مردمی نظام تلقی میکنند.
گفتنی است رجب مزروعی عضو متواری فراکسیون مشارکت در مجلس ششم در مصاحبه با رادیو فردا در شب انتخابات گفته بود: روحانی رای بالایی دارد اما اگر هم شکست بخورد، این مصیبتی برای اصلاحطلبان نیست چرا که آنها نیروی اجتماعی خود را دارند و آن بخشی هم که شرکت نکردند، جنبش سبز را میسازند. بنابراین شکست روحانی شکست و مصیبتی برای اصلاحطلبان نخواهد بود. موفق باشید